Nog meer mogelijkheden


 

Een soortgelijke techniek waarvan Med Beds gebruik maken zal ook benut kunnen worden om grond van gifstoffen te ontdoen, zodat gewassen optimaal kunnen groeien.
Het gebruik van pesticiden, herbiciden en andere stoffen die voor mens en dier giftig zijn, behoeven niet meer gebruikt te worden.

Bomen die aangetast zijn door schimmels, parasieten en andere invloeden die schade veroorzaken, worden hersteld zodat de natuurlijke groei weer plaats kan nemen.

Zeeën die verontreinigd zijn door plastic en andere door de mens gedumpt materiaal, worden gezuiverd. Al het leven in zeeën en meren worden genezen. Ook koraal wat aangetast is door opwarming van het water, wordt hersteld. Vissen die daarvan afhankelijk zijn krijgen hun natuurlijke gebied terug.

Op het land worden nieuwe materialen geïntroduceerd, die bestaan uit mensvriendelijke stoffen, waardoor het overbodig kappen van bomen niet meer nodig is. Een voorbeeld hiervan is bouwmateriaal van hennep.

Tevens zullen er zogenaamde replicators worden geïntroduceerd. Dit zijn apparaten die de mogelijkheid hebben om voorwerpen te repliceren. Dat wil zeggen, wanneer je een voorwerp in een replicator plaatst, dan maakt de replicator er een exacte kopie van. Of het nu bakstenen zijn of een mobiele telefoon, alles is hiermee te repliceren. Natuurlijk zal het onmogelijk worden gemaakt om zomaar een willekeurig voorwerp te repliceren waarmee mensen of dieren verwond kunnen worden. Ook voedsel. In een Med Bed centrum zullen deze aanwezig zijn, bijvoorbeeld in de keuken om maaltijden te maken. Er zijn ook vaste programma’s die dagelijkse leven comfortabel maken door bijvoorbeeld door ieder gewenste maaltijd te bereiden.

Een replicator maakt voorwerpen door de moleculen van dat voorwerp te verzamelen en deze in dezelfde samenstelling/structuur af te leveren.

Zie hier een voorbeeld daarvan: https://youtu.be/8bYtSYrz4S8?si=1E6kkWliRIieX-PZ